Viis päeva Tiiuga

Posted on

Naiste tantsu- ja puhkelaager

23. – 28. august 2024

Tantsimine on naise loomulik olemise viis. Liigutada oma keha leebelt ja mõnuga, lubades rütmil end kanda kas joovastusse või rahusse, olla sensuaalne ja võrgutav või siis rahulik ja mõtlik, vahel vihane ja võitlev. Kõik on tegelikult lubatud. Kõike peab proovima.

Meie kõige suurem väärtus, see, mis meid nii eriliseks teeb on tunded ning samas tuleb neid alla suruda, et igapäevaelus hakkama saada. Teeme nägu, et kõik on korras, kui tegelikult tahaks nutta, karjuda ebaõigluse ja üleväsimuse peale. Surume alla võidurõõmu ja iha ning pigem sööme end paksuks kui tunnistame, et on asju, mida me päriselt tahame. Või siis tuimestame end muuga. Väike vein igal õhtul? Ületöötamine? Vahet ju pole, peaasi, et mitte tunda. Väikese valu peale kehas lööme käega, sest eks ta läheb üle, pealegi on ju valuvaigistid olemas. Missassja sõnumitooja? Valu puusas tuleb ju vanadusest, mitte sellest, et istume paigal ja veri ei liigu, lihased jäävad lühikeseks. Õlg valutab niisama, mitte sundasendist, kus telefon on käes ja ennast sirutama ei kutsu mitte miski.

Tule, teeme end korda! Tule tantsime, mängime, liigume! Sirutame end taevani, liigutame lahti kõik oma armsad liigesed, õpime harjutusi, kuidas hommikul maast lahti saada kui üldse ei jaksa ja ei taha, aga peab. Tuleme enda juurde tagasi, leiame üles või vähemalt liigume selle poole, et leida üles ürgnaine enda sees – tark, lõbus, tugev ja õrn, hooliv ja terve. Ma ei saa lubada, et kõik su hädad saavad viie päevaga lahendatud. Aga saan lubada, et sul on tore teiste naiste seltskonnas, et saad targemaks ja liikuvamaks. Saad naerda, tunda, et sa pole kindlasti mitte üksi ning tegelikult on õekesi, kes sind hoiavad. Keegi on alati käinud sama teed, mis sul ees püsti on ning sealt ka edukalt välja tulnud.

Päevakava saab olema umbes selline:

hommikune meditatsioon ja sirutamine

hommikusöök

keskhommikune tants/mäng/tegevused

lõuna

2 tundi vaba aega (soovitan magada!)

pärastlõunased tantsud/mängud/tegevused

õhtusöök

õhtune tants ja mõtisklus

magama

Selle laagri hind on 467 ning sisaldab ka majutust ning kõiki toidukordi ja juhised

Registreerimiseks tuleb saata meil tantsulaager2024@gmail.com  ja teha ettemaks; täpsemad juhised saadan peale registreerumist.

Tule, sellest saab su parim puhkus!

Leave a comment